ПОКАНА ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА ЕЛИН ПЕЛИН, до заинтересовани страни от сектор ОБРАЗОВАНИЕ, както и представители на НПО сектора и местния бизнес за участие в ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН - НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ в сектори Образование - Национални и европейски програми

Дата на публикуване: 23.06.2022 16:00
ПОКАНА ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА ЕЛИН ПЕЛИН, до заинтересовани страни от сектор ОБРАЗОВАНИЕ, както и представители на НПО сектора и местния бизнес за участие в ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН - НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ в сектори Образование - Национални и европейски програми.

Уважаеми граждани,

По инициатива на кмета на община Елин Пелин г-н Ивайло Симеонов на 27 юни 2022 г. (понеделник) от 10:00 до 12:30 часа експерти от ОИЦ - СОФИЯ с богат опит в разработката и информирането за финансиране на европейски проекти ще предоставят актуална информация, в областта на: 
  • Новите програми в обхвата на Кохезионната политика на ЕС;
  • Актуални и предстоящи възможности за финансиране на проекти през 2022 година;
  • Интегрирания подход за териториално развитие ВОМР и новия интегриран териториален подход - Интегрирани териториални инвестиции (ИТИ).
Информационната среща ще се проведе в залата на Общински съвет - Елин Пелин, на ет. 1, в сградата на общинска администрация Елин Пелин, на площад "Независимост" №1.
 
Срещата ще стартира с представяния на експертите и ще включи дискусионен панел, за въпроси от страна на гражданите, представители на бизнеса, НПО сектора, училища, детски градини, читалища и т.н.
 
Събитието ще започне с ОТКРИВАНЕ и Дискусионен панел на закрито в залата на Общински съвет от 10:00 до 10:30 часа.
От 11:00 до 12:30 часа на открито индивидуални консултации и информация ще се предоставят пред сградата на общинска администрация.

Участието в събитието е напълно безплатно.
Организацията е на домакина - Община Елин Пелин, а представящи експерти са лектори от ИЗНЕСЕНА ПРИЕМНА НА ОИЦ - СОФИЯ.
Събитието ще бъде полезно за представители на местния бизнес, НПО сектор и училища, но е отворено за всички жители на община Елин Пелин. 

Осъзнавайки приноса на образователен сектор и НПО сектор в създаването на работни места и повишаване атрактивността на общината за младите хора, общинска администрация популяризира новите възможности за финансиране. Срещата се организира, за да пазим традицията и градим бъдещето - Вие сте нашите партньори. Заповядайте на информационния ден!

ГалерияТърсене